Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst

Sage The Boss To Go

När det kommer till smoothies och hälsosamma drycker, är en pålitlig mixer en ovärderlig kökskamrat. Jag har nyligen införskaffat Sage The Boss To Go, och jag måste säga att den lever upp till förväntningarna.

Första intryck och design

Sage The Boss To Go har en stilren och kompakt design som passar perfekt på köksbänken utan att ta upp för mycket plats. Den är väldigt robust och välbyggd, vilket är en klar fördel om du planerar att använda den dagligen.

Prestanda och funktionalitet

Med en kraftfull motor på 800 watt och knivar designade för att hantera även de tuffaste ingredienserna, levererar den smidiga och jämna resultat varje gång. Djupfrysta jordgubbar blir till smoothiemos på ett par sekunder. En stor fördel är att kopplingen mellan knivhuvudet och maskinen är helt i metall.

Användarvänlighet

Både knivlocket och de vanliga locken skruvas på med en mininal rörelse och sitter stenhårt. Sjukt smidigt. Knivhuvudet tas lät bort och sköljs rent på ett par sekunder.
De medföljande behållarna är BPA-fria och tål diskmaskin, vilket gör rengöringen ännu enklare. Och dom känns riktigt premium också

Slutsats

Den är lite dyrare än vissa andra modeller, men den är definitivt värd investeringen om du vill ha en mixer som levererar toppresultat varje gång.