Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
02B3C20D-C529-4B5B-BF43-B355E5C2B524
Emma Johansson
En fjantig prick med passion för vin, spel och film. Gillar att organisera, sy och skapa, även ...
weblog

Weblog

Nu har alla flaskor förflyttats till utrymmet bakom trappen! Lite bökigt att lyfta ner bioduken för varje gång man vill ta fram en flaska, men mycket lättare än att ha flaskorna på annan ort. De små etiketterna fastnade inte ordentligt på flaskorna, så jag köpte större etiketter specialgjorda för att sitta på glasflaskor. Jonas har designat alla etiketter - De blev fruktansvärt snygga.
Såhär ser det ut när man öppnar dörren. Eftersom utrymmet är så litet kan man inte öppna dörren helt innan det slår mot bokhyllan, men det är helt klart ett rimligt pris för att utnyttja hela utrymmet.
I bokhyllan har jag försökt ställa alla drickfärdiga flaskor som jag tycker allra bäst om. Sen har jag ställt flaskor som behöver lagras i trappen, i ordning för hur länge den behöver lagras - de flaskor som behöver stå längre står längre upp i trappen, och de mest drickvänliga längst ner. Detta gör ju tyvärr att jag måste flytta ner alla flaskor allt eftersom jag gör nya omgångar vin, men med sorteringen av att ha drickfärdiga viner i bokhyllan blir det ändå ett massa flyttande.
Sen har Jonas uppdaterat vin-appen så man kan se hur mycket vin jag har av varje sort. Dessutom kan jag också markera vilka viner som är drickbara och vilka som behöver lagras längre. På så vis kan jag själv planera vilka viner som behöver avsmakas och eventuellt förflyttas.
Jag är väldigt nöjd!