Hoppa direkt till innehåll
4A78D88B-0BF2-429A-A7EE-C4116BC326E8_1_201_a
Jonas Eklundh
Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och möbler och gud v...
weblog

Weblog

utilities
Vattenskada duschen
Den här bloggen är kopplad till ett projekt
Föregående: Renovera badrummet
Nästa: Renovering av toalettGå till projektet Gå till projektet
28
dec
2011

Vattenskada!

16:46 2789, Inga kommentarer
Vi hade en kille från Länsförsäkringar här idag och han kollade vår lilla toalett som också har dusch. Det är i stort sett bara där vi duschar så risken för vattenskada på övervåningen är inte så stor. Han kollade lite sprickor och mätte sen väggen från andra hållet och mätaren gav fullt utslag, så vi har vattenskada i vägg och förmodligen golv, så vi får lov att riva ut hela toaletten och tvättstugan som ligger vägg i vägg. Som tur är så tar försäkringsbolaget hela kostnaden för reperation och vi får stå för ytskiktet (kakel och sådant).
Vi har velat renovera det utrymmet länge och tog in en offert förra våren, och det hamnade på 140 000 kronor, vilket vi tyckte var lite i överkant. Nu kommer vi ju få betala ny inredning i tvättstugan samt att vi vill ha ny toalett och tvättfat, så vi får se när dom hör av sig exakt hur mycket kakel och sådant kommer att gå på och hur mycket mer vi kan tänkas ha råd med.
Huset kommer ju bli en byggarbetsplats under en period så klart, men det får man väl stå ut med antar jag. Skönt att det ens blir gjort!