Hoppa direkt till innehåll
4A78D88B-0BF2-429A-A7EE-C4116BC326E8_1_201_a
Jonas Eklundh
Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och möbler och gud v...
weblog

Weblog

06
apr
2012

-8 kg!

11:41 1664, Inga kommentarer
Jag tänkte bara skriva en liten uppdatering om det där med att gå ned i vikt. För jag ska nå mitt mål den här gången minsann! Ibland tänker jag att jag borde gå ned i vikt, och så äter man inget sött på ett par dagar innan man ger upp - men inte den här gången! Just för att jag skriver om det här så ska det trigga mig att fortsätta.
Så hittills har jag gått ned åtta kilo, vilket jag faktiskt tycker är riktigt ok. Som ni ser på viktkurvan så har jag gått ned lite i etapper så att säga.
Jag har dock inte börjat träna eller något sådant, jag antar att jag håller ut på det så långt som möjligt. I stället så äter jag nyttigare. Jag äter Rallarhalvor som frukostbröd, gärna tillsammans med ost och sen blandar jag ägg och keso i en skål också. Funkar mycket bra. Utöver det så ser jag till att äta som vanligt, fast mindre portioner helt enkelt. Ja, och så undviker jag ju direkt fet mat som hamburgare, pizza och kebab så klart.
Planen är att när jag nått mitt mål så ska jag kolla på hur jag ser ut och om jag ska sätta ett nytt mål eller om jag är nöjd med det. Jag tycker det syns på mig redan att jag gått ned, men det borde synas mer helt enkelt. Jag har9 kilo kvar att gå ned så jag är i stort sett halvvägs.
När jag är nöjd så kommer jag att återgå till min normala diet, men förmodligen kanske med lite mer måtta. Jag tycker man måste få äta godsaker, annars blir livet bara tråkigt. Så lite godis till en film, en pizza någon gång då och då - men som sagt, men måtta helt klart!
Vill påminna er att ni kan själva använda Hemma Bäst för att gå ned i vikt - skapa ett konto där och fyll i er information dag för dag så ser ni också en kurva för hur det går för er och vart ni bör ligga. Där kan ni också se min kurva