Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
4A78D88B-0BF2-429A-A7EE-C4116BC326E8_1_201_a
Jonas Eklundh
Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och möbler och gud v...
weblog

Weblog

utilities
Hemmaspa
Den här bloggen är kopplad till ett projekt
Nästa: Budget-SpaGå till projektet Gå till projektet
Nere i källaren är det en stor tvättstuga med bastu, dusch och toalett. Det är väldigt härligt att ha en sådan stor tvättstuga, men samtidigt så samlas det mycket skit där nere också tyvärr. Så om man kan överleva med en lite mindre tvättstuga, kan man kanske göra något mer med det här rummet?
Så här ser det ut nu, med ett stort utrymme i mitten för skräp och liknande, sen en rätt så trång liten dusch, en bastu som i stort sett aldrig används och två tvätt/torktumlare.
Huset har inget badrum stort nog för badkar. Eller snarare; det hade det, men jag slet ut det badrummet och byggde ett större kök istället, vilket helt klart var rätt val.
Men tvättstugan där nere är ju stor nog att bygga om, men i så fall hur? En dröm är ju att bygga om det till ett spa, med en sådan där inbyggd "bassäng" som ser ut som en varm källa på japanska bad. Så slita ut bastun och där bygga spabadet. Duschen blir kvar där den är men snyggas till lite.
Sen sätter man upp en vägg mellan spabadet och tvättstugan så man får en lite mindre tvättstuga men förmodligen tillräcklig ändå med plats för mangel, strykbräda och liknande.
Förmodar att en sådan här ombyggnation skulle gå på flera hundratusen så klart, men fatta vilken härlig liten hörna att kunna mysa ned i ett härligt bad på kvällen. Med mysbelysning och inbyggda högtalare så kan det helt klart bli en härlig flykthörna.
Fick lov att rendera en mysig bild på hur det kan se ut... Drömmer mig bort!